U bent hier:

Vaste betaling aanmaken

Toelichting

VeldnaamOmschrijving
Soort betalingKeuze uit: een vast bedrag, een deelbetaling of een incasso.
OrderreferentieHet referentienummer van de transactie.
Omschrijving Additionele informatie bij de betaling.
Bedrag Toegestane valuta binnen het account.
Verstuur betaling Datum en tijd waarop de betaling wordt uitgestuurd.
Verzenden Korte betaallink. Kan verstuurd worden via e-mail, sms of als pop-up box. (Kopiëren/plakken naar een andere mailoplossing).
Link verloopt Vaststellen hoe lang de link geldig is. Vervallen links leiden de klant naar het scherm "Deze link is vervallen".
Klantnaam De naam van de klant.
Geslacht Man of vrouw.
Mailadres E-mailadres van de klant waar de link naar gestuurd moet worden.
Telefoonnummer Mobiel telefoonnummer van de klant in het geval sms gebruikt wordt voor de betaallink.
Betaalmethode(n) (De)selecteer de ondersteunde betaalmethoden. De klant zal zijn eigen betaalmethode selecteren na het klikken op de betaallink.
Info om te versturen
Taal Selecteer de taal voor filtering van de beschikbare templates. Deze taalkeuze zal ook gebruikt worden voor de verzending naar de Payment Service Provider (indien ondersteund).
Template Selecteer het gewenste template.
Bijlage Selecteer een PDF-document van de harddisk of het netwerk. Dit PDF-document zal meegezonden worden als bijlage bij de e-mail + betaallink.
Verwerk Maak de betaallink en verstuur de e-mail/sms of laat de korte URL in een pop-up zien. Na het verzenden van de e-mail zal de agent terugkeren in een leeg scherm om een nieuwe betaallink te kunnen maken.
Verwerk & volg Maak de betaallink en verstuur de e-mail/sms en volg het proces in een pop-up (gebruik de verversknop). Veel gebruikt in de incassosector.
Annuleren Annuleer deze pagina en ga terug naar de welkomstpagina.
Houd me op de hoogteDe gebruiker die de betaling heeft aangemaakt ontvangt een update via de mail wanneer de transactiestatus wijzigt. 
Onderwerp en bericht Vaste tekst die bewerkt kan worden. Als het veld grijs is dan kan de tekst niet bewerkt worden.

API integratie

Ook bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een API integratie. Met behulp van de PayByLink API kan een betaling worden gemaakt door een extern systeem.

Door de manier waarop deze API is geïmplementeerd, hoeft de geleverde waarde nauwelijks te worden gewijzigd in een PayByLink-indeling, omdat deze waarden kunnen worden toegewezen aan interne waarden in de PayByLink-omgeving.

API manual

Trust Guard